Masseria Colombo

Home / Notizie / Passione Podolica

Passione Podolica



Serata enogastronomica dedicata alla Podolica
16 marzo 2019, ore 18.30
Prenotazione obbligatoria
Relazione tecnica: Dottor Sebastiano Tinelli

Menu
Focaccia barese, olive e caciocavallo podolico sott’olio.
Focaccia bianca con ricotta forte podolica.
Mozzarella podolica.
Primo sale podolico.
Tortino di ricotta al forno podolica.
Tartare di filetto podolico.

Strascinate di grano arso con pesto di Cole Rizze su fonduta di caciocavallo podolico.
Bistecca podolica alla brace (centro tavola) con patate scoppiate alla cenere.
Cruditè.

Crostata farcita con ricotta podolica.

Menu adulti: 40 euro.
Menu baby: 20 euro.
Bevande incluse.

Farm Holiday

You can rediscover local flavors and farm life in the typical Apulian trulli welcomed by the owners who will know how to spend a fabulous vacation.

Farm Holiday

Zootechny

Masseria Colombo is a livestock farm of about 500 hectares. The main activity is the breeding of Podolica breeds, which has 700 specimens.

Zootechny

Shop

TYPICAL PRODUCTS
The farm has its own production of agricultural products, cottage cheese, caciocavallo, mozzarella and every specialty of the culinary tradition of Murgia.

Shop